"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Trivial Pursuit: Familie-editie BE

63,60EUR

  • Model: HAS-TRI01
  • Gefabriceerd door: Hasbro


Auteur(s): Robert Abbot en Ned Horn
Aantal spelers: 2 - 6
Speelduur: 30 - 60 min
Taal: NL
Leeftijd: vanaf 8 jaar.

Beschrijving: Dit is de laatste nieuwe, Belgische familie-editie van het gekende vragenspel. Op het bord staat een wiel met zes spaken afgebeeld. Dit wiel is onderverdeeld in allemaal gekleurde vakjes. Deze vakjes bepalen uit welke categorie een vraag gesteld wordt. De spelers kunnen individueel meedoen, of teams vormen. Men gooit eerst met de dobbelsteen en gaat dan zoveel vakjes voor- of achteruit. Indien de gestelde vraag goed beantwoord werd, mag er nog een keer gegooid worden met de dobbelsteen. Aan het eind van alle spaken is het vakje van de Triviant-vraag. Wordt deze vraag goed beantwoord, dan mag je een score-partje van dezelfde kleur in jouw bakje plaatsen. Als een speler alle zes kleuren-puntjes verzameld zijn, en het bakje dus vol is, dan moet die speler precies in het midden terechtkomen.

Deze familie-editie bevat 2 soortenvragensets: eentje voor kinderen vanaf 8 jaar en eentje voor volwassenen. Zo kan je als gezin samenspelen en vragen krijgen van jouw niveau.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 19 september, 2013.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.