"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Last Will: Getting Sacked! (EN)

21,60EUR

  • Model: CGE-LAS02
  • Gefabriceerd door: Cwali


Auteur(s): Vladimír Suchý
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 60 min

Beschrijving: Deze uitbreiding bevat een nieuw planningsbord dat variabel is, waardoor de combinaties van acties, loopjongens en aantal kaarten telkens anders is. Er is ook een extra bord waarop speciale extra events komen.
Het spel bevat 50 nieuwe kaarten, waaronder nieuwe helpers, eigendommen,... maar de belangrijkste toevoeging van dit als is uw job. Jawel, u hebt een job als u met deze uitbreiding speelt en wat daar het allerergste aan is, is dat uw baas u daar nog voor betaalt ook bij de start van elke ronde. U zal er dus werk moeten van maken om jouw baas boos te maken (wat u maximaal 1 keer per ronde mag doen) totdat hij eindelijk jou ontslaat. Dit doe je door gepaste kaarten uit te spelen of acties te ondernemen. Je kan trouwens niet het einde van het spel declareren alvorens ontslagen te worden.

Opmerking: Spelregels in het Engels. Alle spelmateriaal is op de benaming van de kaarten na 100% taalonafhankelijk. Deze uitbreiding vereist het basisspel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zondag 27 oktober, 2013.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.