"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Keyflower (Masterprint 12)

33,90EUR

  • Model: QUI-KEY01
  • Gefabriceerd door: Quined Games


Auteur(s): Sebastian Bleasdale & Richard Breese
Aantal spelers: 2 - 6
Speelduur: 90 min

Beschrijving: Elke ronde in Keyflower vertegenwoordigt een seizoen: lente, zomer, herfst en tenslotte winter. Elke speler begint het spel met een "thuis"-tegel en een eerste team van acht medewerkers, die elk rood, geel of blauw gekleurd zijn. Medewerkers van bijpassende kleuren worden gebruikt door de spelers om te bieden voor tegels die ze dan kunne toevoegen aan hun dorpen. Medewerkers kan je ook gebruiken om de grondstoffen, vaardigheden, extra werknemers en overwinningspunten (VP's) te verwerven of dus te bieden op nieuwe tegels. Die overwinningspunten komen niet alleen van de tegels uit je eigen dorp, maar evengoed van de tegels in de andere spelers hun dorpen.
In de lente, zomer en herfst komen steeds meer werknemers komt aan boord van de Keyflower en haar zusterschepen, waarbij een aantal van deze werknemers speciale vaardigheden bezitten voor het verwerven van de 'key'-grondstoffen ijzer, steen en hout. In elk van deze seizoenen, worden dorpstegels willekeurig opengelegd en ter veiling aangeboden. In de winter komen er geen nieuwe werknemers en de spelers selecteren dorpstegels voor veiling uit diegene die ze ontvingen aan het begin van het spel. Elke winter-dorpstegel biedt VP's voor bepaalde combinaties van grondstoffen, vaardigheden en werknemers. De speler wiens dorp en werknemers het meeste VP genereert, die wint het spel.

Opmerking: Multilanguage versie met NL-spelregels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zondag 16 maart, 2014.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.