"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Het Dorp - De Haven

22,20EUR

  • Model: 999-DOR04
  • Gefabriceerd door: 999 Games


Auteur(s): Inka Brand & Markus Brand
Aantal spelers: 2 - 4(5)
Speelduur: 75 min

Beschrijving: Deze uitbreiding bevat 2 extra modules die elk afzonderlijk kunnen toegevoegd worden.
De eerste module omvat de haven die op de plaats komt te liggen van het reisgebied. Iedere speler heeft nu een eigen boot met 3 plekjes en kan nu gaan varen. Om dat te doen moet men eerst een kapitein inhuren. Hoe duurder de kapitein, hoe minder blokjes men moet afgeven om te gaan varen. Als men bepaalde vakken passeert, dan verliest men tijd. Men kan voor het varen zijn boot inladen met goederen en/of 1 familielid en die kan men dan gaan afleveren voor onmiddellijke punten (en eventueel een familielid in een missiekerk die dan als hij sterft naar het reisgebied in de kroniek gaat of in het anonieme zeemansgraf). Men kan ook goederen zoals thee of cacao opladen die dan op de markt kunnen verhandeld worden en via schatkisten kan men veel goud in 1 keer verwerven.
De andere module geeft iedere speler simpelweg 2 persoonlijke doelkaarten, wat extra scoremogelijkehden geeft als men er 1 of alle 2 van kan verwezelijken.

Opmerking: Deze uitbreiding is enkel speelbaar met 5 spelers als u ook de uitbreiding De Herberg bezit. Deze uitbreiding vereist het basisspel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 06 november, 2014.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.