"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Star Realms (base)

10,70EUR

  • Model: TIM-STA01


Auteur(s): Robert Dougherty & Darwin Kastle
Aantal spelers: 2 - 2
Speelduur: 20 min
Taal: EN

Beschrijving: Star realms is een echte hit en dat is niet zo verwonderlijk als je weet dat de makers ervan in de Hall of Fame van Magic: The Gathering staan.
Het principe is erg simpel: iedere speler start het spel met 8 Scouts en 2 Vipers. Vipers hebben combat en combat heb je nodig om de punten (in dit spel authority genoemd) van je tegenstander te vernietigen. Iedere speler start immers met 50 authority en de speler die als eerste de authority van de andere op 0 krijgt, die wint het spel.
Scouts die hebben trade en trade heb je nodig om nieuwe kaarten te verwerven. Deze kaarten komen in 2 vormen: schepen (zoals scouts en viper) die dan in je deck zitten en sterrenbasissen. Deze laatste hebben het voordeel dat ze voor je liggen en je hun voordeel dus elke ronde ter beschikking hebt. Het nadeel is echter dat ze evengoed met combat kunnen aangevallen worden en zo vernietigd worden.
Wie dus als eerste de andere op 0 punten weet te krijgen, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Engels. De kaarten bevatten Engelse tekst, taalafhankelijk.
Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 10 november, 2014.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.