"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Istanbul (NL) - Mokka & Smeergeld

20,80EUR

  • Model: WGG-IST02
  • Gefabriceerd door: White Goblin Games


Auteur(s): Rüdiger Dorn
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 40 - 60 min
Taal: NL

Beschrijving: Deze uitbreiding bevat 4 nieuwe tegels (elk met hun bijhorende componenten), zodat je een groter speelveld krijgt. In de Koffiebranderij kan je simpelweg koffie verzamelen, wat een volledig nieuwe grondstof is die niet als een goed telt. Deze koffie heb je o.a. nodig om in het Koffiehuis robijnen te gaan verzamelen (je hebt dus een extra plek en mogelijkheid om dit te doen).
In de Gildenhal kan je gildenkaarten gaan verzamelen. Deze kaarten mag je spelen in plaats van een normale beurt (je zal die beurt dus niet bewegen met je handelaar). Tot slot heb je de Taverne. Daar kan je allerlei zaken doen: Je kan een blokkade in het spel brengen die de beweging tussen 2 tegels voor andere spelers bemoeilijkt, je kan er bonustegels verzamelen (zoals in de moskeeën) die je makkelijker laten bewegen of ontmoetingen hebben en tot slot kan je er mits het betalen van voldoende smeergeld (de zogenaamde baksheesh) een robijn halen in het Paleis van de Sultan, de Juwelier of het Koffiehuis.

Opmerking: Deze uitbreiding vereist het basisspel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 07 augustus, 2015.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.