"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Ticket to Ride: Map Collection 5 - United Kingdom & Pennsylvania

29,10EUR

  • Model: DOW-TIC17
  • Gefabriceerd door: Days Of Wonder


Auteur(s): Alan R. Moon
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 45 min

Beschrijving: Deze uitbreiding bevat 2 kaarten voor een heel ander Ticket-to-Ride - gevoel.
Op de kaart van Pennsylvaniab staan bij elke route aandelen. Als je een route claimt, dan mag je 1 van de afgebeelde aandelen nemen. Op het einde van het spel wordt er per aandeel gekeken wie de meerderheid heeft en worden zo nog bonuspunten verdiend.

De kaart van United Kingdom is voor diegenen die van een uitdaging houden. Bij de start van het spel is het enige wat je mag doen routes van 1,2 of 3 bouwen in Engeland. Wil je grotere routes bouwen, of ook in bvb. Schotland, Ierland of Wales bouwen, dan ga je moeten de juiste technologiën verwerven. Dit doe je door deze te kopen met locomotieven (er zitten meer locomotieven in de stapel dan in een gewoon spel). Zo kan je je bewust in bepaalde zaken gaan ontwikkelen.

Opmerking: Deze uitbreiding vereist dat u ofwel Ticket to Ride ofwel Ticket to Ride: Europe bezit. Spelregels in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 20 november, 2015.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.