"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Istanbul (NL) - Brieven & Zegels

20,80EUR

  • Model: WGG-IST03
  • Gefabriceerd door: White Goblin Games


Auteur(s): Rüdiger Dorn
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 40 - 60 min
Taal: NL

Beschrijving: Deze uitbreiding bevat 5 nieuwe locatietegels (elk met hun bijhorende componenten), zodat je een groter speelveld krijgt. Je kan deze ook combineren met de eerste uitbreiding Mokka & Smeergeld voor een supergroot speelveld.
In de Ambassade kan je brieven krijgen. Deze vertonen een nummer van een locatie en een zegel. Als je de locatie met die nummer bezoekt, dan draai je de brief om en heb je 2 zegels. Met zegels kan je 2 zaken doen: voor 3 of 4 zegels mag je nog eens verplaatsen (een dubbel beurt dus). Met 6 zegels kan je in Het Geheim Genootschap een robijn gaan kopen.
In de Kiosk krijg je 1 brief en trek je kiosktegels = het aantal spelers + 1. Jij begint met er 1 te kiezen en deze uit te voeren, waarna iedereen in klokwijzerzin er 1 kiest en jij ook nog de overgebleven mag uitvoeren. In het Veilinghuis krijg je 1 handelswaar naar keuze en worden er 2 bonuskaarten geveild (jij krijgt het geld, tenzij je de bonuskaarten zelf wil, dan moet je het hoogste bod + 1 aan de bank betalen). In de Catacomben neem je 1 handelswaar naar keuze en mag je vervolgens naar om het even welke andere locatie.
Tot slot is er nog een nieuw figuur om een ontmoeting mee te hebben: de koerier, waar je aan brieven kan geraken, en krijgt iedereen een kameraad die in het spel komt nadat je voor de eerste keer de Fontein hebt bezocht. De kameraad mag je alternatief bewegen i.p.v. jouw handelaar, maar hij kan maar 1 stap ver.

Opmerking: Deze uitbreiding vereist het basisspel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 05 september, 2016.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.