"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Ticket to Ride: Rails & Sails

58,10EUR

  • Model: DOW-TIC18
  • Gefabriceerd door: Days Of Wonder


Auteur(s): Alan R. Moon
Aantal spelers: 2 - 5
Speelduur: 60 - 120 min

Beschrijving: Deze Ticket to Ride is een zelfstandig spel en geeft een hele twist aan Ticket to Ride. Om te beginnen moet iedereen beginnen met het samenstellen van zijn set voertuigen. Je hebt naast treinen nu immers ook boten. Moest je tijdens het spel vaststellen dat je je hebt vergist, dan kan je voor een actie wisselen met voertuigen uit de voorraad, maar met als kostprijs 1 punt per gewisseld voertuig.
Er zijn nu ook bootkaarten naast treinkaarten en als je kaartjes bijtrekt kies je van welke deck je neemt. Bij het leggen van voertuigen moet je natuurlijk de juiste kaarten afgeven naar gelang je boten of treinen gaat bouwen. Een extra actie die je nu kan doen is een haven bouwen. Dit kost 2 trein- en 2 bootkaarten van dezelfde kleur én deze moeten een ankersymbool hebben. Havens kunnen je enorm veel punten opleveren, maar zijn minpunten als je ze niet gebouwd hebt.
Het spel is nu gedaan als iemand op minder dan 6 voertuigen komt, maar daarna krijgt iedereen nog 2 beurten. Je hebt nog steeds de meeste punten nodig na het evalueren van je tickets om te winnen.
De kaart is dubbelzijdig met aan de ene kant de wereld en aan de andere kant de Grote Meren van Amerika.

Opmerking: Spelregels in diverse talen waaronder het Nederlands. Alle spelmateriaal is, zoals bij alle TTR-spellen, 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 27 september, 2016.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.