"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Sushi Go Party! (NL)

20,80EUR

  • Model: WGG-SUS02
  • Gefabriceerd door: White Goblin Games


Auteur(s): Phil Walker-Harding
Aantal spelers: 2 - 8
Speelduur: 20 min

Beschrijving: Sushi Go Party! kan je makkelijk omschrijven als een soort van Mega-Sushi Go. Je krijgt nu immers heel veel verschillende kaarten en gaat er daarvan een aantal uitkiezen volgens bepaalde categorieŽn (zo heb je 3 soorten voorgerechten, 1 soort rol, enz.). Je kan het spel nu ook tot 8 spelers spelen.
Voorts is het spel gelijk aan het kaarstpel: er worden nog steeds 3 rondes gespeeld. Bij de start worden een aantal kaarten vergeven (aantal is afhankelijk van het aantal spelers), waarbij je er telkens 1 gaat kiezen, gedekt voor je neerleggen, gelijk opendraaien en vervolgens de rest van de kaarten gaat doorgeven. Dit gaat zo door tot alle kaarten verdeeld zijn (ook de laatste kaart wordt in je display gelegd).
Vervolgens ga je scoren. Afhankelijk van het type sushi, zijn er andere voorwaarden. Zo levert 1 Tofu 2 punten op, 2 Tofu's 6 punten, maar meer dan 2 Tofu's 0. Het soort dessert dat je hebt gekozen is niet meteen iets waard, maar het is de enige soort kaart die niet meteen wordt afgeruimd en je op het einde pas scoort.
Na elke ronde wordt dus gescoord, alle kaarten op dessertkaarten na afgeruimd en nieuwe kaarten van de trekstapel uitgedeeld. Na 3 rondes scoor je dan de dessertkaarten en wie de meeste punten heeft, die wint het het spel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 03 december, 2016.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.