"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Cottage Garden (NL)

29,10EUR

  • Model: WGG-COT01
  • Gefabriceerd door: White Goblin Games


Auteur(s): Uwe Rosenberg
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 45 - 60 min
Taal: NL

Beschrijving: Cottage Garden is een doorgedreven Patchwork, maar dan in de goede zin. Je hebt in Cottage Garden dus ook dezelfde 'puzzelstukken' zoals in Patchwork, maar van knopen hoeft u zich niets aan te trekken, tenslotte bent u nu in de tuin bezig.
Iedere speler heeft 2 percelen grond en een bordje om zijn scores op te noteren. Op zich is het spel heel simpel: je verzet de tuinier, die om een vierkant bord heen beweegt, 1 stap verder. Als er op de rij of kolom waar je bent op geindigd maar 1 stuk meer ligt, dan vul je deze op (en je ziet perfect op voorhand welke stukken er bij zullen komen) en dan kies je een puzzelstuk dat je vervolgens op 1 van je beide gronden gaat plaatsen. Op jouw gronden staan bepaalde objecten zoals bloempotten of miniserres. Je mag die gewoon overbouwen, maar op het moment dat een stuk grond af is, ga je dan wel minder scoren. Per bloempot ga je immers je oranje scoremarker voorruit zetten (dit scorespoor is langer, maar bloempotten kan je gemakkelijker verwerven) en per miniserre ga je je blauwe scoremarker vooruitzetten. Daarna leg je je puzzelstukken achteraan in de rij en neem je een nieuw stuk grond.
Telkens de tuinier rond het bord is geweest, is een ronde voorbij en na 6 rondes is het spel gedaan. Wie daarna de meeste punten heeft, die wint het spel.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 19 december, 2016.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.