"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Roborally - NIEUWE editie

31,50EUR

  • Model: HAS-ROB02
  • Gefabriceerd door: Hasbro


Auteur(s): Richard Garfield
Aantal spelers: 2 - 6
Speelduur: 20 - 120min
Taal: EN

Beschrijving: Dit is de nieuwste versie van de klassieker Robo Rally. Je moet nog altijd in het geheim gaan programmeren, maar deze nieuwste versie verschilt op een aantal punten van de oude. Zo heeft iedereen nu een deck met dezelfde 20 kaarten. Daarvan trek je er telkens 9, programmeert er 5 en doet de rest op je aflegstapel. De speler die het dichtst bij de transmitter zit, die mag als eerste zijn kaarten uitvoeren. Iedere speler start met een aantal energie waar je zogenaamde optiekaarten kan activeren. Je kan optiekaarten bijkopen voor 2 energie per kaart en energie verwerf je door een bepaalde kaart te programmeren of door langs pitstops te gaan. Schade wordt nu uitgedeeld in de vorm van kaarten die in je deck gaan. Door de schade te gaan 'programmeren', geraak je ze ook weer kwijt.
Maar nog steeds moet je jouw robot door zorgvuldig programmeren langsheen lasers,bewegende banden, enz. laten passeren om als eerste het vooraf bepaalde parcours af te leggen.

Omperking: Spelergels in het Engels. De kaarten bevatten Engelse tekst, taalafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 31 januari, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.