"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Bear Park (Bärenpark)

29,10EUR

  • Model: MAY-BEA01
  • Gefabriceerd door: Mayfair Games


Auteur(s): Phil Walker-Harding
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 30 - 45 min

Beschrijving: In Bear Park moet je een zo attractief mogelijk berenpark proberen aan te bouwen. Iedereen start met een starttegel en 1 welbepaalde attractietegel.
Als je aan de beurt bent, dan doe je 3 zaken. Eerst kies je een tegel uit je voorraad en legt deze op je parktegels. Je moet steeds orthogonaal aangrenzend bouwen aan een eerder gebouwde tegel. Je mag hierbij niet op een putdeksel bouwen, naast het bord terechtkomen of over een andere tegel heen bouwen. Je mag de tegel roteren en draaien zoveel je wil.
Vervolgens evalueer je de afgedekte symbolen: alle symbolen die je afdekt met de gelegde tegel worden uitgevoerd in een zelfgekozen volgorde. Voor een groene kruiwagen neem je een groene tegel naar keuze (toilet, speeltuin, eetkraam, rivier), voor een witte cementtruck neem je een dierenverblijf naar keuze, voor een oranje graafmachine neem je een dierenruimte naar keuze en voor een bouwcrew neem je een parktegel van één van de beide trekstapesl en leg deze aan je eerder gebouwde parktegels.
Tot slot plaats je een berenstandbeeld indien je een parkbord volledig hebt gevuld met tegels.
Wanneer een speler z'n vierde parktegel heeft volgebouwd, mogen de andere spelers nog één beurt spelen. Daarna volgt er een slotwaardering waarin de spelers de waarde van hun park bepalen door alle zichtbare punten bij elkaar op te tellen. De speler met de meeste punten wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Duits en Engels. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 18 mei, 2017.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2017 Time2Game.