"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Nations: The Dice Game

29,10EUR

  • Model: LAU-NAT03
  • Gefabriceerd door: Lautapelit.fi


Auteur(s): Rustan Håkansson
Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 20 - 40

Beschrijving: Nations: The Dice Game is de dobbelspelvariant van het gevierde bordspel Nations. Het is sneller, maar bevat zeker en vast genoeg diepgang.
Het spel wordt gespeeld over 4 rondes. Met de gerolde dobbelstenen kan men 3 acties uitvoeren: een tegel kopen, aan een wonder bouwen of alle of een deel van je dobbelstenen herrollen (dit vereist wel een reroll-token).
Hierbij gaan gebouwen en militair je extra dobbelstenen opleveren (met afhankelijk van het type andere statistieken), koloniën en wonderen leveren grondstoffen en overwinningspunten op en leiders bezorgen je reroll-tokens.
Als iedereen alle dobbelstenen heeft ingezet die hij wou inzetten, wordt gekeken naar de oorlog en de honger (die bij de start van het spel gekend is) waardoor je extra overwinningspunten kan krijgen of moet afgeven. De speler met de hoogste militaire sterkte, die start de volgende ronde.
Wie na 4 rondes de hoogste score heeft, die wint het spel.

Opmerking: Spelregels in het Engels. De benaming van de tegels is in het Engels (de betekenis is echter via iconen vastgelegd), maar voorts is het spel 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 23 oktober, 2017.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.