"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Rajas of the Ganges

37,40EUR

  • Model: HUC-RAJ01
  • Gefabriceerd door: HUCH!


Auteur(s): Inka Brand & Markus Brand
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 45 - 75 min

Beschrijving: In Rajas of the Ganges moet u niet het meeste punten scoren of het meeste geld verdienen, maar er voor zorgen dat beide markers (die elk in een andere richting om het speelbord bewegen) mekaar tegenkomen of kruisen. U beslist helemaal zelf hoe u dat wil realiseren.
Een ronde bestaat in het om-en-om inzetten van al zijn werkers totdat iedereen dit heeft gedaan. Met de werkers kan je verschillende zaken doen. Je kan naar de groeve gaan om een gebouw te zetten. Het kan zijn dat je hiervoor dobbelstenen van een bepaalde kleur moet afgeven. Er zijn 2 soorten gebouwen: markten die geld gaan genereren of gebouwtegels die je punten opleveren, waarbij de waarde van de gebouwen bepalen hoeveel punten je krijgt (je kan voor elk type gebouw namelijk de hoeveelheid punten die je er voor krijgt gaan boosten via een paleisactie).
In de markt kan je jouw markten gaan activeren waarbij je kan kiezen voor van elk type (thee, zijde of kruiden) één of alles van één soort. In het paleis kan je allerlei zaken doen zoals dobbelstenen krijgen in verschillende kleuren of dobbelstenen omzetten naar nog meer dobbelstenen. Naast voor het verwerven van bepaalde gebouwen kan je dobbelstenen gaan gebruiken om een invloedrijk persoon te activeren (zo kan je karma krijgen, wat je toelaat je dobbelsteen te manipuleren, startspeler worden, een gebouw overbouwen,...) of om je boot te bewegen op de Ganges en de bonus te krijgen waar je op eindigt.
De ronde is gedaan als iedereen zijn werkers heeft ingezet. En er worden rondes gespeeld tot er iemand in slaagt om beide markers (geld en punten) te laten samenkomen. Die speler wint het spel.

Opmerking: Spelregels in verschillende talen, waaronder het Nederlands. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 10 november, 2017.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.