"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Otys

33,20EUR

  • Model: PEA-OTY01
  • Gefabriceerd door: Pearl Games


Auteur(s): Claude Lucchini
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 60 min
Taal: NL

Beschrijving: We zijn midden van de 22ste eeuw en de hele wereld staat onder water. Duiken is dan ook de enige manier om bepaalde zaken uit het verleden te geraken. Iedere speler heeft dan ook de leiding over een team duikers en probeert hiermee de meest waardevolle contracten te vervullen.
Als je aan de beurt bent, dan kan je batterijen gebruiken om 2 duikers van positie te laten wisselen. Dan kies je een nummer (zeg maar een bepaald niveau onder water) en je krijgt de bonus die bij dat cijfer hoort (dat kan gaan van het verkrijgen van een batterij, een duiker opwaarderen (zodat hij je meer voordeel bezorgt na een een duikbeurt), een credit verwerven,...) Dan laat je de duiker zijn ding dien en levert hij je op wat is aangegeven waarna je of hem een batterij geeft om te blijven waar hij is, of hij naar de oppervlakte moet om zuurstof te gaan halen en zo heel de rij met duikers doet verschuiven.
Ook het nummer zelf schuift naar onderen en pas als heel die rij vol ligt, krijg je alle nummers terug (maar er zijn ook manieren om er voor te zorgen dat je sneller je nummers terug hebt). Heb je op een welbepaald niveau onder zee (dus bij een bepaald nummer) alle zaken opgedoken die op 1 van de openliggende contracten staat, dan mag je dat vervullen en scoor je de aangegeven punten.
Het spel gaat zo door totdat iemand in een ronde 18 punten of meer weet te behalen. DE ronde wordt uitgespeeld (iedereen evenveel beurten) en wie daarna de meeste punten heeft, die wint.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zondag 03 december, 2017.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.