"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Welcome to...

18,30EUR

  • Model: BCG-WEL01
  • Gefabriceerd door: Blue Cocker


Auteur(s): Benoit Turpin
Aantal spelers: 1 - 100
Speelduur: 25 min

Beschrijving: Welcome to.. is een roll-and-write - spel, maar dan zonder dobbelstenen. Elke beurt worden er 3 kaarten omgedraaid, waardoor telkens 3 combinaties ontstaan van een huisnummer met een actie. Iedereen heeft op zijn blaadje 3 straten en binnen elke straat moeten de huisnummers oplopend neergeschreven worden, maar mag je gaten creëren. Als je een huisnummer niet correct kan neerschrijven, dan moet je dit aanduiden en levert dit mogelijks negatieve punten op.
Mogelijke acties zijn: trek een hek om te bouwen aan een estate (je hebt estates (= groep van aantal huizen mlet links en rechts een hek) van een bepaalde grootte nodig om een objectief te vervullen, waarbij de eerste die een bepaald objectief vervult ook de meeste punten krijgt), verhoog de puntenwaarde van een bepaald type (= grootte) estate, bouw aan je park, bouw een zwembad (kan alleen bij bepaalde huizen), schrijf een bisnumer (hoe meer je deze actie gebruikt, hoe meer negatieve punten) of doe onderhoudswerken (hier krijgt men punten naar gelang men hoeveel men er heeft uitgevoerd).
Het spel is gedaan als iemand alle objectieven heeft vervuld of als iemand drie keer een huisnummer niet correct heeft kunnen plaatsen. Men telt dan zijn punten voor elk van de categoriën en wie de meeste punten hefet, die wint.

Opmerking: Spelregels Engels en het Frans. Alle spelmateriaal is 100% taalonafhankelijk.
Uitverkocht

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 14 juli, 2018.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.