"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Jaipur

16,60EUR

  • Model: GAM-JAI01
  • Gefabriceerd door: Gameworks


Auteur(s): Sébastien Pauchon
Aantal spelers: 2 - 2
Speelduur: 30 min

Beschrijving: Twee spelers strijden om in de gunst te komen van de Maharadja van Jaipur, de hoofdstad van Rajhastan. Alleen de beste handelaar zal naar Jaipur mogen. Daarvoor ga je goederen kopen en verkopen. Dit doe je aan de hand van kaarten. Als je aan de beurt bent, ga je hetzij kaarten nemen, hetzij verkopen. Als je kaarten neemt, kan je hetzij alle kamelen nemen, hetzij een specifieke kaart van de markt, hetzij 2 tot 5 kaarten wisselen met de markt. Als je verkoopt, krijg je net zoveel tokens als kaarten die je afgeeft. Maar, je mag alleen maar goederen van 1 soort tegelijk verkopen en de waarde van de tokens daalt steeds meer en meer naarmate het spel vordert. Aan de andere kant, kan je een aardige bonus scoren als je 3, 4 of 5 kaarten in 1 keer verkoopt. Kamelen kunnen niet rechtstreeks verhandeld worden, maar kunnen wel de doorslag geven bij de eindtelling. Jaipur is dan ook een snel kaartspel voor 2 spelers waarbij je op gepaste momenten risico's moet nemen.

Opmerking: Spelregels in het Engels, Frans en Duits + Nederlandse vertaling van de spelregels. Kaarten zijn 100% taalonafhankelijk.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 12 december, 2009.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.