"Je komt meer van iemand te weten tijdens een uur spellen spelen dan in de loop van gesprekken gedurende een heel jaar" - Plato


Dominion: Welvaart

39,10EUR

  • Model: 999-DOM07
  • Gefabriceerd door: 999 Games


Auteur(s): Donald X. Vaccarino
Aantal spelers: 2 - 4
Speelduur: 30 min

Beschrijving: Deze uitbreiding op Dominion bevat 25 nieuwe koninkrijkkaarten en 2 nieuwe standaard kaarten, waarmee de spelers verder kunnen bouwen dan Goud en Provincies. Het centrale thema is rijkdom; er zijn geldkaarten met actiemogelijkheden, kaarten die interactie met geldkaarten hebben en dure, krachtige kaarten. Verder bevat het spel 9 tableaus en een voorraad munten en overwinningspuntenfiches.
Dominion Welvaart maakt het mogelijk om meer met geldkaarten te doen. Daarom moeten die nu in een volgorde naar keuze worden gespeeld. Omdat er veel meer geld in het spel komt dan gebruikelijk, kunnen de spelers standaard kaarten als Platina (die 5 munten waard is) en Kolonie (die 10 overwinningspunten waard is) kopen. Verder zijn er kaarten die extra overwinningspunten in de vorm van fiches opleveren. Met deze uitbreiding worden de keuzemogelijkheden nog groter dan ze al waren!

Opmerking: Deze uitbreiding kan uitsluitend worden gespeeld in combinatie met Dominion of een zelfstandige variant zoals Dominion: Intrige. Deze uitbreiding kan gecombineerd worden met alle andere (toekomstige) uitbreidingen.
In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 01 april, 2011.

Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.
Copyright © 2018 Time2Game.